BANKOMATI / ATMs

Dok su u Hrvatskoj, putnici će najbolje proći podižu li novac na bankomatima Agram, Partner ili Podravske banke, a svakako treba izbjegavati bankomate mreže Euronet, preporuka je njemačke udruge za zaštitu potrošača Stiftung Warentest, koja je nedavno napravila veliko testiranje bankomata u čak 29 svjetskih država.

Novac se najviše isplati mjenjati u hrvatskoj mjenjačnici. U Hrvatskoj banci je nešto nepovoljnije, a najnepovoljnije je u banci iz države koje dolazite.

Primjer: 18.08. u Zagrebačkoj banci za 100 eura dobijete 733,00 kn i naplate vam uslugu 25,00 kn (fiksna cijena). Dakle za 100 eura dobiti će te u Zagrebačkoj banci 708,00 kn, a isti dan u mjenjačnici će te za 100 eura dobiti 735,60 kn bez naplate usluge.

Prije odluke možete nam se obratiti za savjet i informacije o tečaju.

Najbliži bankomati nalaze se u Kninu i Drnišu.

 



Dobro došli na našu web stranicu

Namjenjenja je, kako budućim gostima kuće za odmor "MateAna", tako i trenutnim gostima radi lakšeg pronalaska interesantnih lokaliteta u blizini. Za buduće goste odobravamo minimalno 5% na sve rezervacije po cjeniku sa naše web stranice, uz određena pravila. Kontaktirajte nas za ostvarenje popusta.

e-mail: [email protected]

Potražite nas na linkovima ispod:

BOOKING  MY LUXORIA  FACEBOOK

 

 

Apartman KUĆA ZA ODMOR MATEANA