RESTORAN TVRĐAVA KNIN

Svega 20 km (25 minuta) od kuće za odmor „MateAna“ nalazi se restoran „Tvrđava“. Restoran je smješten unutar kninske tvrđave i ima prekrasan pogled na grad Knin i najvišu hrvatsku planinu, Dinaru. Svakodnevo je u ponudi širok izbor domaće hrane po pristupačnim cijenama. Domaći ovčiji sir iz mišine, svježe spravljena domaća tjestenina, svježe pečeni domaći kruh, pastrva u kukuruznom brašnu i palaćinke za desert, samo su dio ponude zbog koje vrijedi posjetiti restoran „Tvrđava“. Posebno preporučujemo da naručite „Platu za 2 osobe“, cijena 160,00 kn, a sigurno je dovoljna i za 4 osobe.

Prije dolaska u restoran preporučujemo vam da obiđete prekrasan slap Krčić i izvor rijeke Krke, koji su svega 10 minuta od tvrđave, te samu tvrđavu, a večerom u restoranu završiti ćete taj prekrasni izlet na najbolji mogući način.

Više o restoranu vidi:

https://www.crogourmet365.hr/en/business/restaurants/restaurant-tvrava-295Dobro došli na našu web stranicu

Namjenjenja je, kako budućim gostima kuće za odmor "MateAna", tako i trenutnim gostima radi lakšeg pronalaska interesantnih lokaliteta u blizini. Za buduće goste odobravamo minimalno 5% na sve rezervacije po cjeniku sa naše web stranice, uz određena pravila. Kontaktirajte nas za ostvarenje popusta.

 

Potražite nas na linkovima ispod:

BOOKING  MY LUXORIA  FACEBOOK

 

 

Apartman KUĆA ZA ODMOR MATEANA