WATERFALL MANOJLOVAC, LEFT SIDE

SLAP MANOJLOVAC I BRLJAN – LIJEVI PRILAZ

Na svega 2 km od Puljana nalazi se početak uređene pješačke staze za prilaz slapovima BRLJAN i MANOJLOVAC sa lijeve strane. Staza na samom početku prolazi pored napuštenih mlinica i nakon svega 10-15 minuta pješačenja završava na livadi iznad slapišta MANOJLOVAC.  Staza nije zahtijevna, nema uspona.

Par minuta od početka uređene staze sa desne strane je kratak odvojak za vidikovac na slap BRLJAN.

Nakon završetka uređene staze postoji neuređena ali dobro utabana malo zahtijevnija pješačka staza. Prvo jednim kratkim spuštanjem dolazimo do male livade iznad velikog slapa, na lijevoj strani livade staza nas vodi sa još jednim malo zahtijevnijim ali kratkim spuštanjem do samog podnožja velikog slapa. Doživljaj i pogled je veličanstven i isplati se uložiti malo truda. Istom stazom uz kratki uspon vraćamo se na malu livadu iznad velikog slapa.

Laganom šetnjom uz rijeku i manje slapove uz mali uspon vraćamo se na livadu do uređene staze za povratak na parkiralište.

Staza je uređena 2018.godine kao 1.faza uređenja šetnice oko Manojlovačkih slapova.

Vidi kartu: crveno – uređena staza

                    ostale boje – neuređene staze



Dobro došli na našu web stranicu

Namjenjenja je, kako budućim gostima kuće za odmor "MateAna", tako i trenutnim gostima radi lakšeg pronalaska interesantnih lokaliteta u blizini. Za buduće goste odobravamo minimalno 5% na sve rezervacije po cjeniku sa naše web stranice, uz određena pravila. Kontaktirajte nas za ostvarenje popusta.

e-mail: [email protected]

Potražite nas na linkovima ispod:

BOOKING  MY LUXORIA  FACEBOOK

 

 

Apartman KUĆA ZA ODMOR MATEANA