E-BICIKLOM RIJEKOM KRKA - E-CYCLING KRKA RIVER

Teško da postoji bolji način za upoznavanje područja Nacionalnog parka Krka od vožnje biciklom. „E-biciklom oko NP Krka“ je izlet koji će Vas povesti kroz povijest kraja, a priroda će Vam pružiti uživanje u prekrasnim krajolicima šuma i brežuljaka. Naše prvo odredište su Remetići na obali Visovačkog jezera, gdje ćemo ostaviti bicikle i ukrcati se na panoramski brod, koji će nas prebaciti do otočića Visovca. Na otočiću se nalazi franjevački samostan iz 1445. godine, uz koji možete posjetiti i crkvu i muzej i naučiti ponešto o burnoj povijesti ovog kraja. Nakon povratka s otoka slijedi kratka vožnja do plaže gdje se možete osvježiti, utažiti glad i odmoriti se do nastavka izleta. Iduća etapa nas vodi do najposjećenijeg dijela nacionalnog parka – Skradinski buk. Skradinski buk je 44 metara visok slap, te je sam po sebi prilično impresivan, a kupanje u njegovoj blizini je apsolutno nezaboravno iskustvo. Za one koji žele naučiti više, postoji kružna poučna staza na kojoj možete posjetiti Etno-selo, te vidjeti kako su ljudi ovog kraja naučili iskoristiti snagu i bogatstvo vode u svoju korist. Izlet završavamo vožnjom do grada Skradina, po stazi uz samu rijeku Krku koja će vas još jednom opčiniti svojom ljepotom. Za sudjelovanje je potrebno osnovno biciklističko iskustvo, no sudjelovati mogu i djeca od 6-12 godina u pratnji roditelja. Na izletu koristimo profesionalne KONA bicikle, a svakoj grupi će biti dodjeljen i po jedan iskusni vodič. Dobit ćete svu potrebnu opremu: bicikl i kacigu, dodatnu opremu (alat), te kartu područja. Sve što trebate ponijeti sa sobom su kratke hlače, majica i sportska obuća, te zaštitna krema za sunčanje, voda i ručak.

CIJENA: 550,00 kn (od 01.06. – 30.09.), 450,00 kn (od 01.04.-31.05.)

Cijena se odnosi na jednu osobu. Minimum godina: 6 godina u društvu s roditeljima.

UKLJUČENO

Vodič, korištenje E-bicikla i kacige, ulaz u NP Krka, posjet Visovcu, osiguranje od nezgode.

OSOBLJE I VODIČI

Vodiči i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

 

INFORMATION:

[email protected]

+385 97 712 62 87 (LANA)



Dobro došli na našu web stranicu

Namjenjenja je, kako budućim gostima kuće za odmor "MateAna", tako i trenutnim gostima radi lakšeg pronalaska interesantnih lokaliteta u blizini. Za buduće goste odobravamo minimalno 5% na sve rezervacije po cjeniku sa naše web stranice, uz određena pravila. Kontaktirajte nas za ostvarenje popusta.

e-mail: [email protected]

Potražite nas na linkovima ispod:

BOOKING  MY LUXORIA  FACEBOOK

 

 

Apartman KUĆA ZA ODMOR MATEANA