RIJEKA ZRMANJA-KANU SAFARI /ZRMANJA RIVER-CANOE SAFARI

Početna točka je u mjestu Kaštel Žegarski, 35 km od naše kuće. Smjer kretanja je Puljane – Rudele -Biovičino selo – Ervenik - Kaštel Žegarski. Sastanak je u 9:45 sati. Cijena je 300 kn po osobi (djeca 6-12 god. 150 kn). Google GPS (UMT) 44°09΄ 43.0΄΄N 15°50΄ 54.9΄΄E. Safari traje 4-5 sati, završava u mjestu Muškovci, od kuda vas organizator vraća na polaznu točku.

https://www.youtube.com/watch?v=RMyj4bcKW8g

PROBAJ UZBUĐENJE NA ZRMANJI

Zrmanja kanu safari je izlet pun andrenalina kojeg krasi savršeno kristalna voda i spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima. Imat ćete priliku vidjeti raznoliku floru i faunu te istražiti tipičan krški fenomen sačinjen od sedrenih slapova po kojima je ovaj kraj poznat. Izlet počinje u Kaštel Žegarskom. Brzo ćete naučiti tehnike veslanja uz pomoć međunarodno licenciranih vodiča dok lagano ulazimo u kanjon. Nakon prvih sat vremena veslanja lakim brzacima posjetit ćemo prekrasne slapove rijeke Krupe te zaplivati pod njima. Više vodopada i brzaca čeka Vas u nastavku izleta niz rijeku Zrmanju sve do Muškovaca, gdje izlet završava. Na kraju izleta po izboru se možete osvježiti u obližnjem restoranu uz piće ili obrok. Za sudjelovanje Vam neće biti potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Za izlet ćemo Vam osigurati svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo, te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodootporni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana, piće itd). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlaće, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje i vodu.

UKLJUČENO

Vodič, ulaznica za Park prirode, potrebna oprema, parking za osobne automobile, transfer vozača (po završetku izleta) natrag do osobnih automobila, osiguranje od nezgode.

OSOBLJE I VODIČI

Vodiči i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

INFORMACIJE

[email protected]

+385 97 712 62 87 (LANA)Dobro došli na našu web stranicu

Namjenjenja je, kako budućim gostima kuće za odmor "MateAna", tako i trenutnim gostima radi lakšeg pronalaska interesantnih lokaliteta u blizini. Za buduće goste odobravamo minimalno 5% na sve rezervacije po cjeniku sa naše web stranice, uz određena pravila. Kontaktirajte nas za ostvarenje popusta.

 

Potražite nas na linkovima ispod:

BOOKING  MY LUXORIA  FACEBOOK

 

 

Apartman KUĆA ZA ODMOR MATEANA